Judith & Marnix: Piano en zang, jazz en pop. Judith en Marnix staan voor een goede sfeer in muziek op de voor- of achtergrond. De zuivere, warme stem met donkerbruin randje van Judith wordt aangevuld door het gevarieerde en professionele spel van Marnix. Twee mensen die op hoog niveau gewoon lekkere muziek maken.

Duo Jazz Pop piano zang easy listening

Judith en Marnix hebben in de afgelopen jaren veelvuldig de muziek verzorgd bij uiteenlopende evenementen zoals bedrijfsrecepties, diners of kleine bruiloften. Ook worden zij regelmatig gevraagd voor muzikale begeleiding tijdens het diner in restaurants en hotels.

Een duo-bezetting geeft de muziek iets eerlijks; geen fratsen, toeters of bellen. Puur. Gewoon een goede pianist en een goede zangeres die helemaal op elkaar zijn ingespeeld. Oordeel zelf en luister naar de Mp3's.

 

pianoEen goed glas wijn, uw beste vrienden, klanten of relaties om u heen, lekker eten en een prima sfeer. En de muziek?
Smaakvolle en goed gekozen live muziek kan zoveel bijdragen aan de sfeer; veel mensen staan daar vaak helemaal niet bij stil. Een subtiel duo op de achtergrond of juist een wat meer swingend jazz-kwartet met een stuwende drummer; de juiste band op de juiste plek, dat is wat een feest tot een 100% succes maakt. En dat dit helemaal geen keihard pompende coverband hoeft te zijn, spreekt natuurlijk voor zich.
Talloze tevreden klanten en opdrachtgevers hebben reeds mogen genieten van de verschillende bands waar Marnix mee optreedt, uiteenlopend van duo met zanger of zangeres tot lounge-kwintet.