DeJaVu - Acoustic Jazz Lounge Group
Een nieuw initiatief als antwoord op de toenemende vraag naar jazzmuziek met een wat hippere sound & feel. Zeker geen standaard jazztrio, maar een bezetting bestaande uit Fender Rhodes/piano, trompet/bugel en contrabas, aangevuld met live electronische loops, beats & grooves. DeJaVu staat garant voor lekker relaxte lounge jazz en kan ook nog eens naar wens uitgebreid worden met geweldige zangeres of zanger, voor nog veel meer variatie. De flexibiliteit van deze groep maakt het tot een zeer breed inzetbaar combo. Van rustige achtergrondjazz tot stevige Brazil, Funky Beats, of Drum ‘n’ Bass Jazz. De mogelijkheden zijn ongekend! En: de groep speelt zonder drummer, waardoor het geluidsvolume heel gecontroleerd is.
DeJaVu heeft altijd de mogelijkheid om vrijwel geheel akoestisch te spelen, zodat een optreden heel rustig kan beginnen en daarna kan uitbouwen tot een zeer dansbare, groovy set. Met een spetterende vocalist ervoor is dat natuurlijk helemaal een feest!
Bekijk de eigen site van DeJaVu | Acoustic Jazz Lounge Group voor meer details.

Jazz Lounge

Bezetting
De leden van DeJaVu hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend en kunnen putten uit een enorme muzikale ervaring, in zeer uiteenlopende stijlen. De voorliefde voor jazz is wat hen bij elkaar brengt.

Jasper Gloerich • Bugel/Trompet/Loops/FX
Jaspers spel is niet in één categorie te plaatsen. Natuurlijk zit er een hoop jazz in, maar omdat hij ook duidelijke roots in de popmuziek heeft, hoor je dat zeker terug. En als de effecten-bak open gaat, weet je helemaal niet meer wat je hoort...

Marnix van Bruggen • Piano/Fender Rhodes/Beats/Loops
Speelt al jaren pop én jazz, maar liever iets meer jazz. Marnix houdt van improvisatie en veel muzikale interactie; op die manier is een optreden nooit hetzelfde. Hij bedient de loops en neemt de meeste arrangementen voor zijn rekening.

Pieter Althuis • Contrabas
Dit is nog eens een bassist! Pieter speelt moeiteloos mee met de meest complexe beats en geeft daar ook nog zijn eigen draai aan. En dan heb je z’n solo’s nog niet eens gehoord. Zijn sound op de contrabas is een heerlijke toevoeging aan het concept en maakt het fundament van de groep.

Zosja el Rhazi • Zang
Bekend van Idols 1, zeggen ze dan. Maar dat zegt nog niks over haar muzikaliteit, geweldige timing en intonatie. Zosja kan als geen ander een compositie beetpakken en helemaal naar d’r hand zetten. Een belevenis op het podium.

Dennis Pajic • Zang
Met een gedrevenheid waar je u tegen zegt, brengt Dennis net zo makkelijk een slepende ballad als een stoere rap. Deze muzikale lefgozer kan heel veel en voelt zich in de Jazz Lounge als een vis in het water.